På denne bloggen skal du få kunne lese om en rekke spennende temaer. Vi har alltid vært skikkelig opptatt av design, det å planlegge og det å bygge hus. Vi vil gjerne dele litt av vår kunnskap slik at du kan begynne med ditt eget drømmeprosjekt.

Vi vet at mange har en stor drøm om enten å designe eller å renovere sitt helt eget hus. Dette er en drøm som for mange ikke nødvendigvis blir oppfylt, men hvor ikke tenke på hvordan den kan bli det?

Det er derfor vi inkluderer temaer slik som dette på være sider:

Design

Det å drive med design kan være så mangt. Det kan være å designe møbler, rom eller hele leiligheter. Derfor er dette en kategori som er ganske bred. På denne siden vil du finne ulike aspekter av det å designe ditt eget hus, enten det er smarte løsninger i rom som stuer og kjøkken, eller om det er planlegging av planløsning. Det er mange elementer som spiller inn i det med design.

Vil du ha et gjennomgående tema i leiligheten/huset ditt?

Er det noe spesielt du trenger som ikke nødvendigvis alle leiligheter/hus har?

Det finnes en rekke spørsmål du burde stille deg selv før du begynner med å designe leiligheten din og vi vil gjerne gi deg mer informasjon om disse.

Planlegging

Mange tenker at hoveddelen av det å bygge sitt eget hus er å designe huset, men en av de tingene som tar aller mest tid er nok det å planlegge alt rundt det. De fleste av oss har ikke millioner på bok som vi bare kan bruke til å bygge et hus sånn ut av det blå. Derfor krever dette mye planlegging. Ofte blir det slik at man deler prosessen inn i ulike steg. Dette gjør at man lett får oversikt over hva man kan gjøre og hva man bruker penger på.

Budsjett

Som en del av planleggingen kommer også snakket om budsjett. Dette er noe som er svært viktig ettersom de aller fleste av oss ikke har enormt mye penger i tilfelle alt koster mer enn man tror. Derfor er det mange som begynner med å planlegge budsjettet sitt først og deretter se hva de kan gjøre med disse pengene.

Hva er viktigst å ha?

Hvor lang tid tar tingene?

Kan jeg få ulike tjenester billigere?

Her finnes det mange ulike spørsmål du også bør stille deg selv. Er det virkelig nødvendig å kjøpe alt nytt, eller kan du få det billigere hvis du leiter litt ekstra på Finn.no? Det er så mange alternativer som du kan ha!

Bygging av hus

Dette er noe som tar lang tid, men som vi også skal snakke mye om på denne bloggen her. Vi håper at du finner informasjon som er relevant til din prosess.

Dette er noen av tingene vi kommer til å snakke mer om. Vi som står bak denne bloggen er utrolig opptatt av å ha en god prosess, ikke bare et utrolig mål. Det er jo sånn at vi lærer mye på veien når vi bygger, designer eller planlegger et hus. Det er ikke alt vi kan gjøre selv, men vi vil gjerne gi deg tipsene om hva du faktisk kan gjøre selv. Det finnes så mange måter å spare penger på og så mange måter du kan gjøre huset/leiligheten enda mer deg.

Er du klar for en utfordring? Følg med på denne bloggen for å få enda flere tips og triks for at du skal få den kuleste leiligheten i gata. Det er så utrolig spennende når vi kan dele våre opplevelser og triks med hverandre!