Husdrømmen!

Vi er nok mange som har gått med drømmer om å skape vårt helt egne hjem noen gang. Helt fra grunnmuren av på en drømmetomt, eller kanskje ut fra et oppussingsobjekt. Kanskje har du latt deg inspirere av et av de mange husprogrammene på TV? Eller kanskje er dette en drøm du har gått med lenge, du har bare lett etter det riktige utgangspunktet. Du har kanskje lenge lett etter et hus, men finner ikke det perfekte? Om det er badet som er for lite, hagen som er for stor eller avstanden til sentrum som ikke er helt riktig, så kan dette være avgjørende faktorer som gjør at du heller velger å lete litt lenger. Og lenger, og lenger? Etter å ha lett etter det perfekte, men ferdige, huset lenge, er det ikke rart om fristelsen for å bygge noe selv vokser seg stor.

Men la det ikke være noen tvil om at det å bygge et hjem er et enormt prosjekt. Fra å planlegge utseende, til å finne de rette byggefolkene, til å faktisk starte konstruksjonen og gjøre valg rundt design.

Hva vil du finne her?

Kjenner du deg igjen i deler av denne beskrivelsen har du med stor sannsynlighet havnet på rett sted. På disse sidene vil du finne alt fra de viktigste huskereglene i de ulike byggefasene, til smarte tips om design, arkitektur, eller håndtverk. Det finnes så mange alternativer til hvordan bygge eller pusse opp hus, så mange valg å ta, men også mange feller å gå i. Derfor vil du på denne siden få hjelp til å gjøre det riktig, slik at du slipper de dyreste og mest tidkrevende blemmene. Eller er det kanskje først og fremst inspirasjon til en drøm som fortsatt er langt inn i fremtiden du søker etter? Du finner så klart også det her.